Wie ben ik?

foto

Mijn naam is Matti Knoop, geboren in 1961 en werk bij De Ontknoping. Mijn werk bij De Ontknoping combineer ik met een functie als systeemtherapeut in de geestelijke gezondheidszorg.

In 1986 ben ik afgestudeerd als maatschappelijk werker.  Sindsdien heb ik een zeer ruime ervaring opgedaan in vrijwel alle facetten van de hulpverlening.  Ik heb gewerkt met individuen, paren, gezinnen, groepen. Bij mensen thuis, er op af gaan, tot intensieve psychotherapiën.

Mijn praktijkervaring combineer ik met een grote theoretische kennis. Ik ben systeemtheoretisch opgeleid. Ik heb mij bekwaamd in de narratieve therapie en de non-violent resistance therapy. Dat betekent dat ik wil spreken met mensen, de dialoog opzoek en met u de samenhang in uw leven wil ontdekken.

Door de jaren heen heb ik een stijl ontwikkelt die je het best kunt omschrijven als integer, zorgvuldig, luisterend, pragmatisch, eenvoudig, eerlijk en waar nodig direct.

En met een knipoog. Daarom heet de praktijk De Ontknoping.

Vriendelijke groet,

Matti Knoop